Palvelemme kattavasti maanrakennushankkeissa

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pielisen Maanrakennus Oy toteuttaa Itä-Suomessa monipuoliset maanrakennushankkeet. Saat kauttamme myös murskaus- ja kuljetuspalvelut, betonin ja betonituotteet sekä erilaiset kivi- ja maa-ainekset.


Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti, joten ota meihin yhteyttä kaikenlaisissa maanrakennusalan tarpeissa. Mukaudumme tarpeisiisi ja aikataulutoiveisiisi, ja voit luottaa palveluidemme korkeaan laatuun.

Maansiirto ja maanrakennus

Maansiirto ja maanrakennus on yrityksemme ydinosaamista. Voit tilata meiltä esimerkiksi rakennusten pohjat ja maisemointityöt.

Tienrakennus

Rakennamme alusta loppuun niin pienet piha- ja yksityistiet kuin laajemmatkin tiealueet.

Tienhoito

Tarjoamme tienhoitopalveluita vuoden ympäri. Tilaa meiltä vuosisorastukset höylättynä ja talvella lumen - ja liukkaudenpoisto.

Murskaus

Saat kauttamme kivi- ja maa-ainesten jalostuspalvelut, kuten kallion ja soran murskaukset ja maa-ainesten seulonnat.

Kuljetuspalvelut

Ammattitaitoinen kuljetustiimimme hoitaa turvallisesti kaikenlaiset kuljetukset aina leveisiin ja erityiskuljetuksiin asti.

Betonin valaminen Betoni

Voit tilata Juuan betonipisteestämme valmisbetonin rakennustyömaalle sekä kestävät betonirenkaat. Hoidamme myös betonin kuljetuksen.

Laadukas kalusto ja osaava henkilöstö

Pielisen Maanrakennus Oy toteuttaa maanrakennustyöt luotettavasti sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Satsaamme asiakaspalveluun ja täytämme aina asiakkaillemme tehdyt lupaukset.

Monipuolinen kalustomme mahdollistaa sen, että voimme tarjota monipuolisen palveluvalikoiman. Kalustoomme kuuluu muun muassa kaivinkoneita, puskukoneita, pyöräkuormaajia ja murskauskalustoa. 


Voit luottaa asiantuntevaan henkilöstöömme. Hoidamme suuret ja pienet maanrakennustyöt ja -urakat varmalla ammattitaidolla. Kysy rohkeasti lisää kaivuutöistä ja muista palveluistamme Juuan seudulla ja muualla Itä-Suomessa!

Tutustu referensseihimme