Hyvä tie pihaan asti – tienrakennus Juuasta koko Itä-Suomeen

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Pielisen Maanrakennus Oy tarjoaa kattavat tienrakennuksen palvelut paitsi Juuan seudulla myös muualla Itä-Suomessa. Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä asiakkaita, julkishallintoa että yrityksiä erilaisissa tienrakennushankkeissa.


Rakennamme vankat, kovaa käyttöä ja Suomen rankkoja sääoloja kestävät tiet yli 30 vuoden kokemuksella. Olipa kyse sitten pienestä pihatiestä tai suuremmasta tiestä, hoidamme rakennusprojektin alusta loppuun!

Mökkitiet ja valtaväylät kuntoon luotettavasti

Laaja kalustomme ja kokenut tiimimme takaa kustannustehokkaat tienrakennuspalvelut kaikenlaisiin kohteisiin. Rakennamme sekä mökkitiet että valtaväylät. 

Rakennamme muun muassa:

  • Yleiset tiet

  • Kadut

  • Yksityistiet

  • Metsäautotiet.

Hallitsemme kaikenlaisten materiaalien käytön ja monipuoliset rakennustekniikat. Olipa tienrakennustarpeesi mikä tahansa, ota meihin yhteyttä! Annamme hinta-arvion työstä nopealla aikataululla ja suunnittelemme sekä toteutamme työn vuosikymmenten työkokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Tarjoamme myös tienhoidon – pyydä tarjous!

Palveluihimme kuuluvat sekä uusien teiden rakentaminen alusta loppuun että vanhojen, jo olemassa olevien teiden kunnostus ja huolto. Laadukkaalla kalustollamme pystymme hoitamaan ongelmitta kunnostus- ja rakennustyöt vaikeissakin olosuhteissa. Pitääksemme tiet mahdollisimman turvallisina, kokenut tiimimme hoitaa ammattitaidolla myös erilaiset tienhoitopalvelut höyläyksistä tasauksiin.


Tarjoamme tienrakennusta ja teiden huoltoa laajalla alueella Itä-Suomessa. Ota yhteyttä – tulemme mielellämme tutustumaan uuteen mahdolliseen tiekohteeseen ja kertomaan lisää työskentelytavoistamme.

Tutustu tarkemmin tienhoitoon