Maansiirto ja maanrakennus ammattitaidolla Juuasta Itä-Suomeen

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pielisen Maanrakennus toteuttaa maansiirrot ja maanrakentamisen varmalla ammattitaidolla Juuassa ja koko Itä-Suomen alueella. Hoidamme kaikenlaiset maanrakennustyöt luotettavasti ja kustannustehokkaasti.


Laadukas ja kestävä konekalustomme takaa tehokkaan työskentelyn kaikenlaisissa kohteissa. Hoidamme sekä suuret että pienet maanrakennustyöt sujuvasti, täsmällisesti ja turvallisesti. 

Olipa maanrakennustyösi sitten suuri tai pieni, valitse meidät kumppaniksesi!

Sujuvat maansiirtotyöt vuoden ympäri

Etsitkö tehokasta maansiirron ammattilaista? Ota yhteyttä Pielisen Maanrakennuksen tiimin! Toteutamme maansiirrot asiakkaan toiveiden mukaan, aina täsmällisesti aikataulussa.


Saat maansiirtopalvelut kauttamme kaikkina vuodenaikoina. Käytössämme olevalla tehokkaalla kalustolla onnistuvat ongelmitta kaikenlaiset maan- ja louheensiirrot.


Olemme työskennelleet avolouhoksissa yli 15 vuoden ajan, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Hoidamme maansiirtotöitä kaikkialla Itä-Suomessa – kysy lisää!

Tutustu kalustoomme

Monipuoliset maanrakennus- ja kaivuutyöt

Yrityksemme on toteuttanut erilaisia maanrakennustöitä Itä-Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Henkilökuntamme pitkän kokemuksen ja alan koulutuksen ansiosta pystymme toteuttamaan ongelmitta kaivuu- ja maanrakennustyöt laidasta laitaan esimerkiksi rakennustyömailla. Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä.


Tarjoamme mielellämme asiantuntemustamme käyttöösi jo esimerkiksi rakennusprojektin suunnitteluvaiheessa. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaisesta työkohteesta on kyse. Me suunnittelemme työn ja hoidamme myös toteutuksen.

Maanrakennuspalvelumme

Hoidamme kaikenlaiset kaivuu-, maansiirto- ja maanrakennustyöt. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa:

  • Maansiirto

  • Tierakennus

  • Rakennusten pohjatyöt

  • Maisemointityöt

  • Vesihuoltotyöt

Henkilökuntamme on koulutettu jätevesien käsittelyjärjestelmien rakentamiseen sekä niiden ylläpitämiseen. Meillä onkin täydet valmiudet rakentaa haja-asutusten jätevesihuollot tarpeen mukaan.


Kysy rohkeasti lisää maanrakennus- ja maansiirtotöistämme Juuan alueella ja muualla Itä-Suomessa. Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme.

Lue lisää tienrakennuspalveluista