Kattavat kuljetuspalvelut yrityksille ja yksityisille Juuassa ja muualla Itä-Suomessa

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Pielisen Maanrakennus Oy tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut Juuan seudulta koko Itä-Suomeen ja tarvittaessa muualle Suomeen. Yrityksemme käytössä on monipuolinen kuljetuskalusto vaativaankin kuljettamiseen. Hoidamme turvallisesti ja ammattitaidolla esimerkiksi erilaiset erikoiskuljetukset ja leveät kuljetukset. 

Olipa kuljetustarpeesi mikä tahansa, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Autamme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita kuljetusten hoitamisessa.

Erikoiskuljetukset turvallisesti ja täsmällisesti

Toteutamme erikoiskuljetuksia 3- tai 4-akselisella lavetilla aina 60 tonniin saakka. Hoidamme erityisen raskaat ja leveät kuljetukset useiden kuljetuslavettien avulla. Meillä on myös erikoisvalmisteinen puoliperävaunu, joka sopii esimerkiksi isojen kivilohkareiden kuljetukseen.

Kuljetuskalustoomme kuuluvat:

  • Kuorma-autot

  • Kasettiperävaunut

  • Lavettikuljetuksiin ja erikoiskuljetuksiin soveltuva kalusto.

Haluatko kuulla lisää erikoiskuljetusten ja leveiden kuljetusten toteuttamisesta? Ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla. Kalustoomme pystyt tutustumaan tarkemmin nettisivuillamme.

Lue lisää kalustostamme

Kokenut kuljetustiimi palveluksessasi

Kokenut ja asiantunteva kuljetustiimimme vie lastin kuin lastin perille varmasti aikataulussa. Meillä on runsaasti kokemusta erilaisten erikoiskuljetusten toteuttamisessa. Pidämme huolen siitä, että kuljetus on perillä määränpäässään moitteetta.


Tutustu myös Pielisen Maanrakennuksen muihin monipuolisiin palveluihin. Tarjoamme esimerkiksi monipuoliset maanrakennustyöt, murskaukset sekä myymme kiviainekset tarpeisiisi. Esimerkiksi talonrakentajat voivat kätevästi tilata tiimiltämme monipuoliset palvelut maanrakennuksesta rakennustarvikkeiden kuljetukseen. Suunnitellaan yhdessä palvelupaketti, joka istuu tarpeisiisi.


Kysy rohkeasti lisää sekä kuljetuspalveluistamme että muista palveluistamme! Työskentelemme Juuasta käsin koko Itä-Suomen alueella.