Kiven ja maa-aineksen murskauspalvelut Juuasta Itä-Suomeen

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kiven ja maa-ainesten murskauspalvelut kuuluvat maanrakennuspalveluiden ohella Juuasta käsin palvelevan Pielisen Maanrakennus Oy:n ydinosaamiseen. Toteutamme kivi- ja maa-ainesten jalostamista pitkällä kokemuksella asiakkaille kaikkialla Itä-Suomen alueella.


Laadukas kalustomme mahdollistaa monenlaisten maa-ainesten ja kivien tehokkaan murskauksen. Hoidamme murskaustyöt turvallisesti ja tarkasti, aina asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa. Tutustu murskauspalveluihin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kattavat murskauspalvelut

Käytössämme on kallion ja soran murskaukseen sopiva tehokas kalusto, joka mahdollistaa monenlaiset murskaustyöt. Pystymme valmistamaan kaikki yleisimmät murske- ja sepelilajikkeet.

Saat kauttamme kätevästi muun muassa:

  • Kallion ja soran murskauksen

  • Asfaltti- ja betonijätteen murskauksen

  • Seulonnan

  • Rikotuksen.

Annamme mielellämme lisätietoa kalustostamme ja murskauspalveluiden yksityiskohdista. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä – olemme palveluksessasi!

Tutustu kalustoomme

Murskausten ja maanrakennuksen kokenut osaaja palveluksessasi

Pielisen Maanrakennus Oy on maanrakennuksen monipuolinen osaaja Itä-Suomessa. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi murskaus- ja maanrakennuspalvelut sekä esimerkiksi kiviainekset ja betonituotteet. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.
Tarjoamme esimerkiksi Itä-Suomen rakennustyömaille monipuolisen palvelukattauksen kuljetuksineen, kaivuutöineen ja kattavine maanrakennuspalveluineen. Kerro meille siis tarpeistasi – me hoidamme loput!


Murskauspalvelut ovat ydinosaamistamme, joten voit luottaa tasokkaaseen työnjälkeemme. Tilaa tiimiltämme Juuassa kiven ja maa-ainesten murskaukset esimerkiksi yrityksille kaikkialle Itä-Suomeen. Et pety valintaasi!