Laadukkaat betonituotteet Juuasta kaikkialle Itä-Suomeen

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Pielisen Maanrakennus Oy valmistaa Juuassa laadukkaan valmisbetonin ja betonituotteet. Myymme betonituotteita yksityis- ja yritysasiakkaille kaikkialla Itä-Suomen alueella. 

Jos tarvitset esimerkiksi valmisbetonia rakentamiseen tai kestäviä betonirenkaita, ota meihin yhteyttä. Meiltä saat betonituotteet kätevästi esimerkiksi kotipihaasi tai yrityksesi toimipisteeseen toimitettuna.

Tasokas valmisbetoni

Rakennatko? Voit tilata valmisbetonin rakennustyömaallesi kätevästi betoniasemaltamme Juuasta. Toimitamme betonia sekä yksityisten asiakkaiden että yritysten tarpeisiin noin 50 km säteelle Juuasta.


Turvaamme betonin saannin kaikenlaisiin rakennusprojekteihin. Betonimme on aina laadukasta ja kuljetukset toimivat täsmällisesti. Kysy lisää hinnoistamme ja pyydä rohkeasti tarjous betonista kuljetuksineen!

Lue lisää valmisbetonista

Betonirenkaat ja muut betonituotteet

Valmisbetonin ohella saat kauttamme betonituotteet, kuten laadukkaat betonirenkaat. Betonirenkaamme sopivat esimerkiksi kaivonrenkaiksi, ja toimitamme ne kätevästi kaikkialle Itä-Suomen alueelle. Kysy myös muista betonituotteistamme!

Lue lisää betonirenkaista

Tilaa meiltä myös kiviainekset rakentamiseen

Muista, että saat Pielisen Maanrakennuksen kautta kätevästi myös erilaiset kiviainekset tarpeidesi mukaan. Voit tilata kauttamme esimerkiksi luonnonkiveä piharakentamiseen, tai louhetta, joka sopii erinomaisesti järeämpään rakentamiseen.


Mikäli betoni- tai kivituotteemme kiinnostavat, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme, toimitusajoistamme ja muista palveluidemme yksityiskohdista. Toimitamme betonituotteet Juuasta kaikkialle Itä-Suomen alueelle.